Lapsukaiset ovat nyt eläinlääkärintarkastamia, terveeksi todettuja ja sirutettuja. Rekisteripaperit ovat Kennelliitton lähetetty monine liitteineen jotka olivat tarpeen jo etukäteen ennenkuin isä ja emo-koira olivat edes tavanneet johtuen Englannin erilaisista lonkka- ja silmätarkastuksista. Meillä on siis yhdistelmää varten rotuyhdistyksen puoltava lausunto sekä Kennelliton lupa.

Tällä hetkellä kun pentujen luovutusikään on n. puolitoista viikkoa( luovutus alkaen 25.4.2012) on pentuevaraustilanne seuraava,
kaksi mustaa narttua ja yksi ruskea uros vielä vapaana, kaksi ruskeaa urosta ja ruskea narttu varattu. Pennut kantavat tällä hetkellä mielellään tavaroita ja seuraavalla viikolla teemme alustavia noutoharjoituksia. Tämä pentue on oppinut melko sisäsiistiksi, asiat tehdään suurimaksi osaksi jo ulos muttan pihan lisäksi  käytössä on suihkuritilän ( fiksuja. on helppo siivota). Siisteys vaatii toki selkeän päivärytmin ja tarkat ulkoiluajat- pidätyskyky on rajallinen...

Piipahdimme lauantaina 14.4. rotujärjestön erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä. Wirta - pentueesta näytteillä Olga( Mp. Varma-Wirta), Vieno( Mp.Vieno-wirta). Wilma( Mp. Venla-Vellamo) sekä Venla( Mp. Vana-Wirta). Tuomarina Ann Youen GB. Venlalle hienosti ERI ja kilpailuluokan 4. sijoitus ! Olga ja Wilma EH:T ja Vieno H. Olga ja Vieno kävivät myös jättämässä verinäytteet Hannes Lohen geenitutkimuksiin. Venlan arvostelun :" Very pretty in head, nice leght of neck, good front, enought bone, nice tailset and quarters, moved with drive."

METSÄNPEITON MUISTO- ruskea uros-  vapaa( itsevarma)
METSÄNPEITON MAINE- musta narttu, vapaa ( itsevarma)METSÄNPEITON MIMESIS- musta narttu- vapaa( hyvä motoriikka)METSÄNPEITON MUISTI, ruskea uros - varattu( rauhallinen mutta leikkisä)METSÄNPEITON MANIA, ruskea uros- varattu( vilkas ja ketterä)METSÄNPEITON MUUSA; ruskea narttu- varattuKUVASSA VENLA, VIENO JA OLGA ERKKARISSA 2012-kiitos Asikaisten perhelle ja Olkkosille avusta!