IMG_0450-normal.jpg

Matkustimme Wilman( Metsänpeiton Venla-vellamo) kanssa 17. 1. 2014 Kaarinaan Tuorlan kartanoon Gösseä-(virallisemmalta nimeltään Majakkasaaren mother´s finest) tapaamaan. Kohtaaminen oli lempeä ja tuttavallinen olimmehan jo käyneet tutustumassa uuden vuoden aikoihin ja tulleet siihen tulokseen että Gösse on mukava, avoin nuorimies joka osaa rauhoittua eikä jää korkeille kieroksille hankalammassakaan tilanteessa, sekä Wilma että Gösse ovat tasaisuudestaan huolimatta myös toimintakykyisiä. Gössen emäntä Monica on vesipelastustuomari ja toivomme mahdolliselle jälkikasvulle ainakin kiinnostusta tähän hauskaan  lajiin.

IMG_2221_G_vepe-normal.jpg

 Sileäkarvainen noutaja sopii nykyään monelaiseen harrastustoimintaan ,reippautensa ja innokkuutensa vuoksi. Gössen kanssa on harrastettu myös pulkanvetoa ja nomea ja toivotaan että ensi- kesänä pääsee starttaamaan. Taipumuskokeet Gösse läpäisi helposti.

IMG_0345-normal.jpg

Ulkomuodoltaan Gösse on tiivis ja ketterä( lonkat a/a,kyynärät ja polvet 0/0)mutta hitaasti kehittyvä turkki estänenee toistaiseksi pidemmälle viedyn näyttelyuran, laatupalkinto ERI - kuitenkin löytyy. Suunnitellun pentueen emo Wilma on jo keski-ikäinen rouvakoira joka on toiminut aiemmin käytännön metsästyskoirana. Wilma on ulkomuodoltaan ja sukutaulultaan kiinnostava persoona-todella kiva ja lempeä koira mysö kotioloissa. Wilman ( lonkat B/B, kyynärt ja polvet 0/0) ensimmäisestä pentueessa on tullut kivoja reippaita koiria joista kilpailullisella saralla on menestystäkin tullut, Metsänpeiton Voitto- Wirta- tuttavallisemmin Vode- on ahkeran emäntänsä Jonnan kanssa saavuttanut näyttelyistä Sertin, hyväksytyn taipumuskoetuloksen ja NOWT alo1. Lisää tietoa koirista ja pentueen edistymisestä ensi kerralla!