Pentujen elämä on syömistä ja nukkumista. Perjantaina alkoivat liikkua äkillisesti suoremmilla jaloilla vähän painoa varaten jaloille, vaikka enimmäkseen toki ryömivät eteenpäin. Yötkin olen saanut nyt nukkua paremmin kun pentujen syömärytmi on tasaantunut ja ääntely vähentynyt ( äänetelevät kun pyrkivät nälissään nisälle).Wilma- emo alkanut käydä jo vähän lenkilläkin. 

IMG_0949-normal.jpg

IMG_0944-normal.jpg

IMG_0957-normal.jpg

IMG_0872-normal.jpg

 

Kävin lauantaina sijoituskoirani Millan( Metsänpeiton Maine) kanssa Kerimäen ryhmänäyttelyssä. Nyt on kesään verrattuna ilmeisen vähän näyttelyitä ja niimpä lähes kaikki Itä- Suomen kasvattajat olivat ahtauneneet valioineen pikkuiseen jumppasaliin. Ilma oli sakeana karvasta. Kotimatkalla jouduin käyttämään astmapiippua kun on alla vilustuminen ja katupölyn aikakin on pahimmillaan. Milla oli nyt kuitenkin jonnekin näyttelyyn vietävä koska kohta alkavat juoksut ja karva lähtee kokonaan. Saimme Paavo Mattilalta EH:n - tyytyväisiä ollaan. Harjoittelua emme olleet ehtineet tehdä eikä match- show- kausikaan ole vielä alkanut. Milla ei stressannut ja käyttäytyi hienosti- tästä on hyvä jatkaa.

IMG_0898-normal.jpg

Millan arvostelu: "Mittasuhteiltaan hyvä narttu  jolla hyvän mallinen pää, kaunis ilme ja kaula. Eturinta voisi olla hieman selvempi. Hyvä runko. Hieman luisu lantio ja korkea häntä liikkeessä. Hyvä asentoiset raajat. Liikkuu hieman lyhellä askeleella. Hyvä karvapeite, miellyttävä käytös."

IMG_0922-normal.jpg

IMG_0919-normal.jpg