Wilman poika Vode - alias Metsänpeiton Voitto-Wirta saavutti tänään Tallinnassa kolmannen Viron sertinsä ja valioitui EE MVA ja FI MVA- molemmat arvot täytyy tosin vielä hakea virallisestikin mutta koiran tulokset sekä Suomessa että Virossa oikeuttavat tähän. Jippii! Tässä hyvä esimerkki siitä miten ihan tavallinen harrastaja ja koirakin voivat pärjätä!!! 

Wilma- mamma pääsi lapsensa Olgan kanssa hiihtolomalla Helsinkiin jossa ihastelimme mm. Katajanokalla jäänsärkijöitä- ainakin Sisu ja monitoimialus Nordica olivat paikalla ja piipahti rannikkovartionkin Merikarhu- alus laiturissa. Kaikki koiramme söivät tällä viikolla matokuurin samaan aikaan kuin Wilmakin. Tiineyden aiheuttamat hormonimuutokset aktivoivat istukoissa uinuvat madonmunat jotka jostain syystä jatkavat kulkuaan evoluutiossa- ehkä niillä on jokin immunivasteeseen liittyvä positiivinenkin puolensa? Koskaan en ole nähnyt koirissamme yhtään matoa, mutta koska asumme maalla ja koirat napsivat myyriä tms.pihalla ollessaan madotan ne säännöllisesti. Lisää kuvia ja uutisia viimeistään huomenna kun Voden näyttelyreissu ja meidän Helsingin -reissu ovat ohi :).

Onnittelut vielä tätäkin kautta Kalevala- pennuillemme- ensimmäisillemme jotka täyttivät 6- vuotta tänään ja Muusa- pennuille jotka täyttivät 2- vuotta :). 

Wilma-äippä on jo alkanut paksuuntua selkeästi...

IMG_0712-normal.jpg

IMG_0686-normal.jpg

Tässä kuvassa taitaa olla Sisu- jäänmurtaja Wilman ja Olgan lisäksi.

IMG_0710-normal.jpg

IMG_0705-normal.jpg

Iltakävelyllä jäänsärkijöiden luona. Alempana leipomamme raparperi-omenakakku- ei niin hienon näköinen mutta maittava.

IMG_0732-normal.jpg