Oikein hyvää joulua ja onnea ensi- vuoteen kaikille kasvateilleni perheineen sekä muille satunaisille lukijoille!

Kortissa meidän Olga, eli Metsänpeiton Varma- Wirta. Olgan kanssa on harjoiteltu Rallytokoa ja hän tykkää ihan tosissaan lajista.  

Pukinkonttiin suosittelen myös nyt joulun alla 

 kaikkia hankkimaan vilkkuvalopantoja, loimia , heijastinvaljaita ja pantoja koko pimeän ajan. Nyt niitä on edullisesti saatavilla ja ne lisäävät omaa ja koiran turvallisuutta pimeällä liikuttaessa.Meilläkin käytössä ja kun ostaa eriväriset eri koirille niin tunnistaa ne pimeässäkin.

Camera_photo_new-year-Olgajoulu.jpg

Viimeiset kuulumiset:

Syksyn aikana käytiin Santran kanssa 2 x taippareissa, kaiken hän osaa erinomaisesti - kotona :( - käydään vähän Katin juttusilla ja jatketaan harjoittelua ensi- vuoden puolella. Vienon ja tyttärensä Huldan kanssa käytiin tokokursseilla ja Hulda onkin osoittaunut erinomaisen oppivaiseksi neidiksi. Vienolla on perustottelevaisuus nyt palautunut niin että voidaan alkaa harjoittelemaan taas taippareita kohti. Näyttelyissä käytiin myös muutaman kerran. SNJ:n erikoisnäyttelyyn osalistuivat kolme Ellan ja Acen lasta, Santra, Miina ja Freddie sekä Wilman ja Gössen tytär Pimu. Laitan alemmas kirjalliset arvostelut. Jäänsärkijöiden isä Gösse eli Majakkasaaren MOther´s finest onnistui valioitumaan näyttelyissä EEMVA:ksi, onnea  kasvattaja Minna ja omistaja Monica. Jonna ja Vode ( Metsänpeiton Voitto-Wirta) osallistuivat Nomeen ja saivat tuloksen- olen ylpeä teistä! Lohikäärmeratsastajien- uimatreffit onnistuivat myös oikein kivasti, paikalle pääsi myös isä Brandy vain Minttu ei pässyt paikalle, muista pentueista Miina, Venla ja Laku.  Alla kuvia myös niistä.  

Surullisempiakin asioita tapahtui, Wilman ja Gössen Sisu-poika menehtyi liikenneonnettomuuden uhrina. Kiitos Anjalle Sisun hyvästä hoidosta ja syvät osanotot meiltä kaikilta. Kuvassa Sisu lempipaikassaan suolammella.

12271566_10207922071990137_400849113_o.j

Metsänpeiton Manian alias Freddien arvostelu

SNJ 10.10.2015 TUOMARI Lena Sundquist, Sweden:

Liverfärgar hane. Bra huvud och mörka ögon.Tillräcklig kropp. Fin Torr hals.Något framskjuten i sin

skuldig och rak överarmn.Passande henstomme och bra tassar. Fallande kors. I rörerlse blir han trippig och tar inte ut

sitt steg som han borde. Väldig glad med sin svans. Ej I pästa päls, Mycket trevlig temperament.

AVO H  näyttely oli Freddien ensimmäinen( Kuva alla)

IMG_7613.jpg


Metsänpeiton Muusan eli Santran arvostelu:

SNJ  10.10. 2015 TUOMARI: Feragein Stein Norway

Tik av mycket god typ ock storlek. Vackert klassiskt huvud med vändlig uttrykt. Good has ock överlinje. Avfallande kors. NGt rakstellt överamn. Normal vinklad back.Bra kropp. Rör sig ok. fram alla håll . Kunde önska att hunden är mer självsäkert i ringen. Mycket god päls  Väl visad.

AVO ERI

SNJ 10.10. 2015 Tuomari Feragein Stein Norway

Tik av MYcket god typ och storlek. Härlig klassiskt huvud. Ögönfärg passar tiila pälsfärg. God hals och överlinje. 

Normal vinkald fram och back.Good kropp. Passande benstomme. Goda tassor. Good päls kvalitet. Väl visat.


NUO ERI JUK SA Pimu oli siis luokkansa toiseksi paras ja pääsi sa: n saatuaan paras narttu kehään jossa se ei enää sijoittunut- hieno suoritus kovassa seurassa! Ala muutama kuva Pimusta Leena Ahosen esittämänä.

IMG_7622.jpg

IMG_7624.jpg


Neljäntenä meidän kasvateista esiintyi Metsänpeiton Mimesin eli Miina-joka omistajansa Nannan hienosti esittämänä sai AVO EH:n- valitettavasti onnistuin hävittämään kaikki saapuneet sähköpostit joiden mukana arvostelu oli skannattuna...

Miina on vähän isompi kuin Santra ja Pimu ja väriltään musta. Se kantaa itsensä kauniisti ja liikkuu mielestäni paremminkuin siskonsa.Alla oleva kuva ei ole kauhean hyvä mutta toimikoon dokumenttina kehään menosta...

IMG_7621.jpg


Lopuksi ne uimalakuvat...

Vasemalla Fiia ( entinen Pörrö) ja oikealla siskonsa Hulda.

IMG_8310.jpg

Fiia on altaassa ja oliskohan Laku maalla- pääedellä sukeltaja on ehkä Miina?


IMG_8345.jpg

Kuvassa Laku ja Essin toinen flatti...lisää kuvia löytyy Metsänpeiton kennelin tapahtumainfo-sivuilta

https://www.facebook.com/groups/838144676267987/?fref=ts

jonne päivitetään muitakin juttuja.

IMG_8334.jpgts
ukri%20ja%20saimi%202016.jpg