Piipahdimme Santran kanssa Nyköpingissä 6-7. 11. 2016 Ruotsissa tapaamassa Bones- sulhasta. Progestronitestin ja käytöksen perusteella tapaamispäivä oli oikea, kaikki sujui luonnollisesti. Pariskunta jäi kiinni pitkäksi molempina päivinä, maanantaina yli 35 minuutiksi.

 Matkustimme autolla Naatalista- Kapelskäriin ja sieltä ajoin Tukholman kautta perille. Takaisin tulimme Tukholmasta- Helsinkiin laivalla.Laivat olivat ihan täysiä, johtuiko seikka Pyhäinpäivästä, en tiedä. Valinnanvaraa lipulle jossa auto ja koirahytti ei juurikaan ollut, oli otettava mihin mahtui. Matkustaminen koirankin osalta sujui hyvin, nukuttiin, syötiin  ja lepäiltiin niin hytissä kun hotellissakin. Sunnuntai-aamuna Ruotsissa oli liukasta, aika paljon lunta teillä  ja samaa voi sanoa Helsingistä paluumatkalla.

Santra " Metsänpeiton Muusa" ja Bones" Björshults Best of times" tapasivat kasvattaja Marie Calssonin luona. Bonesin lisäksi perheessä asuu Bonesin emo SEVCH Björshults Xellent Bean- Bönan ja muita koiria. Oli hienoa nähdä äiti ja poika vierekkäin. Nyt 8- vuotias Bönan on tosi paljon kauniimpi luonnossa kuin kuvissa, sekä emo että poika erinomaista ruskeaa tyyppiä, hienot kaulat, päät, luusto ja ylälinja. Marie kertoi myös Bonesin isästä että ennenkuin hän käytti sitä hän halusi varmistua sen luonneominaisuuksista käytännössä eikä se ollut urosargressiivinen kuten eivät Marienkaan koirat. Perheen urokset asuvat sulassa sovussa ja ulkoilevat samassa tarhassa, tämän näin itsekin käyntini aikana ihan käytännössä. Bones oli rauhallinen ja avoin herrasmies. Ajoreitin varrella kenneliin näin myös paljon riistatorneja ja Marie kertoi että lintuja ja muuta riistaa on heillä paljon. Perheen koirat ovat siis myös ihan oikeita metsästyskoiria.

TÄSSÄ OLLAAN MENOMATKALLA NAANTALISTA KAPELSKÄRIIN

IMG_2280.jpg

TÄSSÄ OLLAAN HOTELLIN SISÄPIHALLA NYKÖPINGISSÄ

IMG_2292.jpg

TÄSSÄ OLLAAN LÄHDÖSSÄ SULHASTA TREFFAAMAAN

IMG_2293.jpg

NYKÖPING ON AIKA SOMA KAUPUNKI.

IMG_2294.jpg

AAMU-ULKOILULLA

IMG_2296.jpg

KENNEL SIJATSEE PELTOJEN YMPÄRÖIMÄSSÄ MAASTOSSA.

IMG_2317.jpg

 

IMG_2327.jpg

BONES JA ÄITINSÄ BÖNAN- BÖNAN OIKEALLA.

IMG_2334.jpg

BONES JA BÖNAN.BÖNAN ON ISOMPI KUIN OMAT NARTTUNI.

rajattu%20Bones%20ja%20%C3%A4iti.jpg

BÖNAN JA BONES

IMG_2349.jpg

BÖNAN JA BONES.

IMG_2337.jpg

BONES

IMG_2339.jpg

KOTIMATKALLA

IMG_2362.jpg