Harmittaa kun en ole saanut kotisivuja päivitetyä. Päivittäjä ei ole ehtinyt enkä itse osaa. Vertistä eli irlannintuonnistamme ei ole siksi omaa sivua vieläkään. Kerttu Maanila on kuitenkin ahkeroinut Vertin kanssa taipparit läpi ensiyrittämällä. Katsotaan jos tulee lisääkin tuloksia syksymällä, ihailtavaa ahkeruutta ja aktiivisuutta! Olet Kerttu huipputyyppi ja tehnyt ison työn jo nyt! Vertti kävi nyt myös lonkka -ja kyynärkuvissa ja todettiin terveeksi B/B ja 0/0.

Santran tyttäret Elsa ja Lempi ovat myös kilpailleet. Elsa on treenannut taippareihin ja melkein jo läpäisikin. Kiitos Katja ahkeruudesta ja onnea uuteen yritykseen! Lempi on käynyt mejä-kilpailuissa sekä minun että oman perheensä kanssa. Kiitos Lotta ja Otso aktiiviisuudesta myös teille! Lempi sai AVO2 Mikkelissä ja AVO0 Loviisassa kun riistan jäljet veivät hukkaan asti, sorkka löytyi kumminkin mikä on Lempille se tärkein juttu. 

Töissä on nyt kiirettä syyskuun alkuun mutta katsotaan jos Huldan kanssa päästäisiin vielä mejäilemän tänä syksynä. 

Pimun ja Ivarin pennuilla menee hyvin, kaikki ovat saaneet rokotuksensa ja yhteisiä näyttely- ja koulutustreffejä suunnitellaan taas syksyn iloksi.

vertti%20kunniakirja.jpg

Vertti, Clanna na Banna mountain view

vertti%20elokuu5.jpg

Vertti

vertti%20elokuu1.jpg

Vertti

vertti%20eolokuu7.jpg

Vertin taipparipöytäkirja

Vertti%20noupaperi.jpg

Elsan taipparipöytäkirja

elsa%20nou0.jpg

Lempi ja sorkka

Lempi%20ja%20sorkka.jpg

Lempi mejän jälkeen

Lempi%20mej%C3%A4ss%C3%A4.jpg

Lempin mejäkertomus

Lempin%20mej%C3%A4%20avo2.jpg


Lempin mejäpalkinto

Lempin%20palkinto.jpg


Ivarin ja Pimu tytär Vatti toimistokoirana

vatti%20toimisto.jpg