Onnistuttiin saamaan toistamiseen paikka vepe-kokeisin Huldan kanssa Uuraisiin 8.9.2019. Tällä kertaa ei jännittänyt ihan yhtä paljon( minua) ja tehtiin liikkeet varman päälle niin että onnistuttin läpäisemään Sove- eli nyt ollaan ALo- luokassa jossa ihan samat tehtävät. Luokkanousuun tarvitaan 2 x ALO1  eli vähintään90 pistettä per kerta. Laskeskeltiin että juuri ja juuri saatetaisiin tuohon päästä mutta katsellaan ensi-kesänä asiaa uudelleen ja treenataan vähän uusin ajatuksin kohti tulevaa.Toivottavasti saadaan tänne Mikkelin suuntaan omia kokeita vepen osalta kun lähimmät ovat kahden tunnin päässä ja koepaikan saaminen todella vaikeaa. Ollaan nyt kuitenkin tosi iloisia kun onnistuttiin ja harrastetaan tätä koko perheen voimalla niinkuin mejääkin. Kiitos myös kaikille meidän kanssa harjoitelleille ja erityisesti Mikkelin palveluskoirakerholle joka panostanut varusteisiin!

Hulda%20sove%20hukkuvapatukka.jpg

Hulda%20sove%20hyv.jpg

Olen onnekseni saanut myös huomata että moni kasvattini toimii edelleen alkueräisessä tarkoituksessaan metsästyskoirana tänäkin syksynä. Ainakin Muska, KOda, Max ja Vode ovat jo linnuille päässeet. Kuvat koirien omistajien ottamia ja luvalla tällä. Moni muukin varmasti metsästäisi jos lintuja olisi. 

Muska ( Metsänpeiton Magantic)ja kyyhky. Kiitos Sikke Tiainen Muskan kanssa aktiivisesti harrastamisesta!

muska%20kyyhky.jpg

Koda ( Metsänpeiton Britannic) ja Kiteen tukijoukot Henna ja Jussi!

Koda%20sorsat.jpg

Vode( Metsänpeiton Voitto-Wira) ja Jonna fiilistelemässä.

vodesorsa.jpg

Ilouutinen myös Mervin ja Inarin( Metsänpeiton Naronic) yhteistyöstä! He läpäisivät tänään 14.9 Nose work kilpailukokeen ja saavat nyt kisata. Onnea molemmille! Nose work on kiinnostava uusi laji josta olisi hauksaa järjestää vaikka tutustuminen joihin treffeihin.Koitan mennä katsomaan kun kasvatit kokeilevat lajia että tajuan paremmin mistä on kyse.:)