Erilaisia koulutuksia, treffejä ja yhteislenkkejä sekä  pentukursseja on nyt koluttu ahkerasti niin paikallisesti kuin kauempanakin ja jatketaan samalla tavalla niin omien kuin kasvattienkin kanssa josko vaikka se tulevaisuuessa tuottaisi hedelmää. Ainakin tekee mielenterveydelle hyvää olla ulkona ja keskittyä johonkin kivaan näinä epävarmoina aikoina niin että muu stessi unohtuu. Ohessa muutama kuva Suomen sileäkarvaiset noutajat syystfeffeiltä jossa olin vain yhden päivän kun pelkään Koronaa niin paljon, en vain itsen vuoksi vaan myös siksi että sairastuminen voisi sotkea työpalapelin. On onni että työtä on. Omat eväät oli reissussa ja vain ulkona oltiin turvavälein.Täytin myös 50- vuotta, eikä tunnu missään- tai no ehkä sitä tähtää teräsleidiksi eli toivoa on vielä toteuttaa monet haaveet.

Kasvattieni virallisten tulosten osalta Laivat pentuen Pirre, Metsänpeiton Nomadic

7.10.2020 kyynärnivel
lonkkanivel
0/0
A/A

  kävi nivelkuvissa! Kiitos! koko pentue yhtä lukeenottamatta nyt kuvattu terveeksi- toivottasti hekin ehtivät jossain välissä tehdä koiralle viralliset nivelkuvaukset.

Tässä Kuva minusta ja Elsasta, Metsänpeiton suloinen salama-käytiin moikaamassa matkan varrella. Elsa muistaa hyvin kasvattajansa ja tapaaminen on aina molemminpuolinen ilo. Elsalle odotellaan juoksua mahdollisesti ennen joulua tai viimeistään tammikuussa.Pentuesuunnitelma löytyy kotisivuiltamme. 

 

https://metsanpeiton.wixsite.com/metsanpeitonkennel/pentuja

eLSA%20JA%20MIN%C3%84%20LOKAKUU.jpg

Vertti, Clanna na Banna mountain view tyttäriensä Saiman ja Aavan kanssa. Kuvassa koroana- välit tottakai.Kolmikko edusti syystreffeillä. Pentujen on hyvä nähdä maailmaan pienestä pitäen.Kiitos Tiina Kaurtola Aavan hienosta koulimisesta, teillä menee niin hyvin! Vertillä on nyt pennut Majakksaaren kennelissä joita kävimme Kertun kanssa katsomassa ja reippaita vintiöitä olivat!

 

Vertti%20ja%20tyt%C3%B6t%20katse.jpg

Vertti%20ja%20Tyt%C3%B6t%20ok.jpg