Meidän Pääsiäinen oli yhtä siivousta erikoisnäyttelystä saadun kenneyskän takia- limaa ja ripulia. Astian-ja pyykinpesukone pyörineet ahkerasti.Onneksi pennut ovat olleet koko ajan pirteitä ja kenelläkään ei ole ollut lämpöä vaikka muutamalla ollut maha löysällä ja näyttelyssä käynyt koira yski limaa sekä ulkoili vain tarhassa.Tekstiilejä ja pintoja desinfioitu ahkerasti.

.Sää on ollut mitä ihanin- on voinut vähän tuulettaakin ja olla ulkona. Pennunkatsojia kävi vallan perhekukunnittain- se oli hyvä kokemus- pennut eivät arkailleet lainkaan mutta tukevat heti kasvattajansa luo jos vähänkin aikaa on oltu poissa :) Nyt aloitetaan uudet haasteet. Nimittäin autoilu.

Laitamme pennut kuljetushäkkin ja ajamme varovasti ensin postilaatikolle ja takaisin ja sitten pikkuhiljaa yhä pidemmälle-tarkoitus on että jos joku on pahoinvoivaa sorttia ehtii jo tottua autoilun iloihin ennen luovutysreissua. Asumme ennemminkin sivussa kasvukeskuksista ja lomalaisten reittien varrella jonka takia pentumme matkustavat ympärin Suomea. 

Pian laitetaan myös kaulapannat. Lapsukaiset syövät jo valan sivistyneesti omista kupesitaan ja ulkoilevat sujuvasti 4 x päivässä, sisäsiisteyden alkeet siis menossa.Wilma emo opettaa myös lapsilleen paljon- kaveria ei saa purra liian kovaa- hän ilmaantuu kuononsa kanssa heti väliin toppuutteleman ja jos ei auta niin sanoo kovalla äänellä HAU ja ottaa riitapukarin kuonon suuhunsa.Uusia leluja ja kangasputki laitettu takanpihan iloksi.

Pentumme ovat tällä hetkellä kaikki varattuja.

IMG_1327-normal.jpg

Kangaskala on nänyt jo useamman sukupolven

 

IMG_1331-normal.jpg

löllykkä- näädästä tuli jo riitaakin

IMG_1318-normal.jpg

putkessa viihtyivät lapsi ja koirat

IMG_1326-normal.jpg

Tässä tyttöjen törähtelyä

IMG_1333-normal.jpg

Pöydän alla on turvallinen luola

IMG_1332-normal.jpg

Wilma- emo ottaa rauhallisesti tapansa mukaan