Elsan synntys lähestyy ja olemme jo nukkuneet pentuhuoneessa tämän viikon puolivälistä,ihanan rauhallista, puhdasta ja hiljaista vielä!  Elsa on pirteä ja iloinen mutta massukka aika suuri ja nisätkin alkaneet kasvaa. Pentuvarausten osalta on ollut yhteydenottoja mutta kuten olen sanonut,en myy mitään sellaista mitä ei ole olemassa ja keskustelujen( sähköpostitse ensin) perusteella osa selvittää tiensä siihen vaiheeseen jossa pentuja  voi tulla katsomaan ja jossa vaihessa puolin ja toisin tehdään päätös ovatko pentu ja perhe toisilleen sopivat. Pennut tarvitsevat harrastavan kodin jossa myös rodunomaisista lajeista tai palveluskoiralajeista kiinnostusta. Kerrostaloon olen antanut ihan muutaman pennun ihmisille jotka viettävät suuren osan elämästä mökeillään tai muualla maaseudulla. Pohjois- ja Länsi- Suomen ihmisille neuvon pääsääntöisesti kyselemään paikallisia kasvattajia koska en siellä puolella Suomea liiku. 

Harrastusten osalta Flattikerhon paikallisosasto on saanut järjestettyä hyvää täsmäkoulutusta pennuille koirakoulu Tatsin kautta. Tällä hetkellä koitan toimia etänä niin ettei meille tule pöpöjä ja stressiä. Nettiosaaminen kasvaa kummasti näin Koronan aikana monella tapaa.

Iloisia uutisia myös kasvattini Inarin( Metsänpeiton Naronic) KoiraNet-jalostustietojärjestelmä (kennelliitto.fi) ja ohjaaja Mervin kanssa, harjoittelu on tuottanut loistavaa tulosta Noseworkissa. Inarilla on ollut aina todella hyvä nenänkäyttö mutta nyt on oikeanlaiset sävelet löytyneet ja jo 2 x 100 pistettä ja eilen nopein! Lämpimät onnittelut molemmille! Olette parhaita!

Lämpimät onnittelut myös Muusa-pennuille jotka tänään 9- vuotta! Onnea Santra, Milla,Miina,Max ,Misto ja Freddie pilven reunalle. 

Tässä Elsa keittiöapulaisena.

Elsa%20apulainen.jpg

Tässä Elsan massukka

Elsa%20Massukka%202.jpg

ja Elsa pentuhuoneessa.

Elsa%20pentuhuone.jpg