Kovasti ollut kiirettä enkä ole valitettavasti ehtinyt päivittää blogia. Pennut kasvavat ja kehittyvät hyvin. Ensimmäinen matokuuri on annettu jo 2- viikkoisena canexia ja kynnet leikattu. Silmät ja korvat ovat auki ja pennut jo leikkivät ja liikkuvat aktiivisesti pieniä hetkiä kerrallaan. Osaavat heiluttaa häntää, pssivät ja kakkivat ilman emon apua. Ensimmäiset kiinteät ateriat on nautittu eilen ja tänään. Pentuvideoita ja kuvia päivitän paljon Kennelin facebook- sivuille jonne niitä helppo ja nopea laitaa. Sivut löytyvät: https://facebook.com/kasvattaja/

3-%20viikkoa%20nuupahdus.jpg

3-%20viikkoa%20ruuat.jpg

3-%20viikoa%207.jpg

Toivottavasti lämpimät kelit jatkuvat niin että pennut voivat totuttautua ulkona käymiseen ensi- viikolla.

Osaan pennunkatsojista on oltu yhteydessä tähän mennessä on sovittu katsomisaikaa. Etukäteen en ole luvannut pentuja kuin tutuille. Aktiivisia noutajakoteja etsitään siis vielä jonkin verran, ihan uusia tuttavuuksia minulle mutta toivon mukaan ei rodun suhteen, noutajakokemusta olisi hyvä olla.

Laivat- pennut täyttävät kolme vuotta 7.4..!  Onnea Hugo, Inari, Vatti, Pirre, Tarmo, Laku, Muska, Koda ! Halaukset Pimu-äipälle ja lämpimiä ajatuksia koirien taivasen Gösse- isälle. Olemme iloisia kun Koda pääsi flalttikerhon nomevalmenettavien varasijalle.

Harrastustilaisuudet ovat vähissä verkkokursseja lukuunottamatta,  mutta Huldan ja Vertin poika Hans 8kk kävi petotestissä saman perheen saknsanpaimenkoiran kanssa ja eläimenä oli villisika. Hans ei pelästynyt pahasti eikä lukkuitunut mutta ei myöskään puolustanut mikä on  varsin viisasta lintukoiralle. Olen kuullut villisian tappaneen  flatin. Hansin testikuvan on ottanut H-M Rajaniemi. Kiitokset Ida ja Hansin kotijoukot aktiivisuudesta!

Hans%20petotesti.jpg

hansin%20testipaperi.jpg

 

3-%20viikkoa%204.jpg