Vienon( Metsänpeiton Vieno-Wirta) kanssa aloitettiin harrastaa kärryjenvetoa tapahtumissa. Tulee samalla hoidettua Mikkelin palveluskoirayhdistyksen talkoovelvoite. Hugo( Metsänpeiton Majestic) kävi myös kokeilemassa ja hyvin meni. Nyt tarvitsee vain odotella että saadaan terveystarkastukset tehtyä. Puhuttiin kennelryhmässä joukkotarkastuksesta mutta kasvattien asuinetäisyyksien ja paikallisten hinnanvaihteluiden takia todettiin että jokaisen on parempi mennä jonnekin asuinpaikan lähelle. Pevisa- tarkastuksiin tarvitaan siis vuoden ikä eli aikaisintaan laiva- pentueen osalta 8.4.2019- joukotarkastusmahdollisuuksia ja hintoja toki kannattaa googlailla ja kysellä. Mikkelissä ei ole silmälääkäriä ollenkaan ja siksi sijoituskoira Muska( Metsänpeiton Magnetic) kuvataan Keski-Suomessa jossa samaan aikaa ryhmäsilmätarkastus..( lonkka, kyynär-polvi -ja silmätarkastus). Tässä vielä linkki miten teette sähköisen lähetteen olittepa Kennelliiton jäseniä taikka ette. Sen avulla säästää aika ja rahaa.  https://www.kennelliitto.fi/omakoira-palvelu/sahkoinen-lahete

Vieno vetää

Vieno%20vet%C3%A4%C3%A4%20k%C3%A4rryj%C3

Hugo vetää

Hugo%20vet%C3%A4%C3%A4.jpg

Elsa eli Metsänpeiton suloinen salama kävi omstajansa Katjan kanssa Tallinnassa 24.3.2019 ja sai sertin!

Elsa%20Viro%20serti%202019.jpg

Hulda ja Vieno pääsivät mukaan Kenneliiton koulutuksen Turkuun...

vieno%20ja%20Hulda%20Turussa%202019.jpg

...jossa puhuttiin mm. loisongelmista

matoasiaa.jpg

Mejähommia varten on tarkoitus hakea kanisteri naudanverta jonka pullotan ja laitan pakkaseen niille jotka lajia haluavat treenata kevättä kohden. 

Sitten muistutus lintujen ruokintaan  liittyvistä riskeistä: ottakaan ne talipallojenverkot pois. Me otetaan ja ruokintateline on korkealla puussa, mutta niin vaan kävi että koirat ehtivät ensin ennenkuin verkot oli saatu poistetua . Perjantai-ilta meni päivystyksessä kun koirat piti oksennuttaa kun ne ehtivät napata talipallopaketin matkalla verkojen poistoon.Onneksi verkot tulivat ulos ja koirat voivat hyvin.

mustit%20m%C3%A4ntyarjussa2.jpg

mustit%20m%C3%A4ntyharjussa.jpg

mustit%20m%C3%A4ntyharjussa%203.jpg