Elsan ja Vertin pentujen( Topelius-pentue) pentutapaaminen toteutui Iitissä 23.10 noudon merkeissä, kiitos Metsäkulman eläinpalvelu! Paikalle pääsi 7/10 pentua mikä on tosi hyvin! Kiva oli nähdä ja auttaa eteenpäin :) Ihania pentuja ja kaikki niin erilaisia. Varsinaista kuvaajaa ei nyt saatu paikalle ja kuvia laitetettu sisäiseen kennelrymään.

Tässä kuva yhdestä osanottajasta,muutama kuva Eevan Raikusta, kuvat omistajan . 

eevan%20raikku2.jpg

Eevan%20raikku1.jpg

31.10. Ajatuksen  uusiin lajeihin tutustuminen muutaman Myrskyn jälkeen pennun kanssa, mutta homma peruuntui oman sairastumisen takia tututustumiskohtena olisi olut Dobo ja Hoopers. HOOPERS – Pieksämäen Touhutassut (xn--pieksmentouhutassut-kwbb.fi)  ja DOBO – Pieksämäen Touhutassut (xn--pieksmentouhutassut-kwbb.fi). Koitetaan toteuttaa kun paranen.

Virallisia tuloksia: 

Mervi kävi Inarin( Metsäsnpeiton Naronic) kanssa BH-kokeessa 16.10.2021 ja läpäisi,! Olen niin ilonen ja ylpeä molemmista! Kumpa itsekin  jaksaisin treenata talven yli ja olla yhtä ahkera!


Virpi ja Viuhti ( Metsänpeiton Pilviparta) sekä  Penni( Metsänpeiton Kypron prinsessa) perheineen kävivät erikoisnäyttelyssä ivoin arvosteluin, tuomari Heli Siikonen.Kiitos!

Viuhdin arvostelu: Hyvän kokoinen vielä hieman kevyt urospentu. Hyvä pään pituus mutta kuono-osa voisi olla vankempi. Niukka eturinta. Suora edestä, paremmin kulmautunut takaa. Pitkä lanneosa, kaunis karvapeite. Vaivattomat liikkeet. Miellyttävä käytös.

Pennin arvostelu:Hyvän kokoinen narttupentu. Miellyttävä nartun pää ja ilme. Niukka eturinta. Tasapainoiset niukat kulmaukset. Riittävä luusto. Hyvin kaareutuneet kylkiluut. Pitkä lanne. Liikkeessä taka-askeleessa saisi olla enemmän voimaa. Kaunis karvapeite, miellyttävä käytös.