Pennut löytyvät nyt Kennelliiton tietokannastaja ovat alottaneet Axilur-kuurinsa: 

KoiraNet-jalostustietojärjestelmä (kennelliitto.fi)

Peruutuksen vuoksi( pitkä välimatka)myös narttupentu vapaana. ota yhteyttä ensin sähköpostitse, en voi vastata töissä puhelimeen mutta vastaan kun olen lukenut viestin. Vapaana vihreäpantainen musta uros Metsänepeiton Vinsentti Aallonhalkoja sekä turkoosipantainen musta uros Metsänpeiton Pilviparta. Nartuista punapantainen musta  tyttö- Metsänpeiton Kypron prinsessa vapaana harrastavaan kotiin. Kuvia löytyy selaamalla aiempia julkaisuja. Näillä kaikilla terven paperit eläinlääkärin tarkastuksesta.ja mikäli viestissä osoittaa olevansa vilpittömällä asialla ja olosuhteet täsmäävät, niin katsomisesta sovitaan.  Alla ohjeita pennun hankintaan: 

Tässä vielä ohjeita niille jotka ovat kiinnostuneita pennuistamme, lue kuvaukset vanhemmista: PENTUJA! | metsanpeitonkennel (wixsite.com), klikkaamalla vanhempien nimiä pääset tutustumaan koiranetin tuloksiin. Ollakseen rauhallisia kotikoiria nämä tarvitsevat lajityypillistä koulutusta, toimintaa sekä liikuntaa. Sitoutumisen jatkuvaan koulutukseen ja harjoitteluun hauskanpidon rinnalla. 

Lähesty ensin sähköpostilla [email protected], olen tällä hetkellä hyvin kiireinen ja voi tulla väärinkäsityksiä puolin ja toisin, enkä pysty useinkaan vastaamaan puhelimeen kun olen töissä. Kerro sähköpostissa  nimensi, ikäsi , asuinkaupunkisi( en pääsääntöiseti myy pentuja Länsi- ja Pohjois- Suomeen joissa en liiku itse- kannustan olemaan yhteyksissä paikallisiin kasvattajiin), asuinolosuhteesi, harrastuksesi, edellisten koirien viralliset nimet, harrastussuunnitelmasi pennun kanssa. Seulan läpäiseet näiden pentujen osalta  haastatellaan( keskustellaan) vielä puhelimessa ja heidän kanssaan sovitaan käyntiaika meille.Sähköpostissa on varmasti vielä niitä ihmisiä joille en ole ehtinyt soittaa kun kiirettä on riittänyt. Käynnin aikan aselviää puolin ja toisin saako meiltä pennun. Luovutus ei  tapahdu samaan aikaan kun katsomiskäynti. Tarkoitus on vain mimimoida ongelmia ja maksimoida onnistumisia.Pennut luovutetaan mieluiten n. 7-8 viikon iässä rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon jonka kasvattajasitouksen olen allekirjoittanut. Olen myös rotujärjestön jäsen ja yhdistelmä täyttää sen kriteerit ja on jalostustoimukunnan hyväksymä..Pennut saavat mukaansa  pentupaketin jossa noutajien verkkokoirakoulu, ruokaa, dameja, pilli( luoksetulo opettettu pillillä ruokakupille), Agarian piilevät viat vakuutus, kaulapanta ja talutin sekä noutajahihna, pieni fleecehuopa, kuumemittari, kirjalliset ruokinta ja hoito-ohjeet.. narulelu, mustin ja mirrin reppu, flattikerhon( Suomen sieläkarvaiset noutajat ry) ja SNJ ( Suomen noutajakoirajärjestö) pentujäsenyys. Pennuista tehdään koirankauppa niiden täytettyä 7-8 viikkoa Kenneliiton sopimuksella noudattaen. Olen myös pyrkinyt yhdistelmässäni lisäämään rotukoirein geenien monimuotoisuutta käyttämällä vähemmän käytettyjä sukuja. Vertti ja Elsa ovat molemmat MYDOgDNA- testattuja.Ne vähän kokeneemmatikin haratajat jotka ovat Vertin ja Elsan työskentelyä nähneet ovat koirista tykänneet.

tässä linkkejä asioihin liittyen

sopimus-koiran-kaupasta (kennelliitto.fi)

sopimus-koiran-kaupasta-selite (kennelliitto.fi)

Pennunhankinta - Suomen Noutajakoirajärjestö ry (snj.fi)

Löydä juuri sinulle sopiva koira | Hankikoira.fi

Ohjeita pennun ostajalle - Suomen sileäkarvaiset noutajat ry (flatti.net)

MyDogDNA-testi - Evidensia Eläinlääkäriasemat

Tässä vähän kuvia pennuista, tulevina viikkoina koitetaan saada toiminallisempaa meteriaalia aikaan, videoita löydät Metsänpeiton kennelin facebook sivuilta.. 

mets%C3%A4npeiton%20rekkari.jpg

Vähän riistaan tututustumista( pakastelokki)

pennut%206-%20viikkoa%20riista1.jpg

pennut%206-%20viikoa%20riista%203.jpg

pennut%206-%20viikoa%20riista%203.jpg