Pentujen kehitys on nyt vilkkaimillaan ja ne saavat myös yksilöllistä huomiota ja leikkiä voimavarojemme mukaan. Ketteryys ja jäntevyys on lisääntynyt ja ne syövät varsin nätisti omista kupeistaan jolloin ruan määrää voi paremmin kontrolloida.Kaikki olivat reippaita kun pääsivät seikkailemaan yksitellen keittiöön jossa eivät olleet ennen käyneet ja alkoivat yksin tutkia ympäristöä. Riistaankin on tutustuttu ja se ollut mieleistä jos jotain kiinnostavampaa eli Hiudan tissi ei ole ollut vieressä. HUlda alkoi eilen onneksi vähän jo vieroittaa pentuja joka nyt lähinnä tarkoittaa vähempää imettämistä. hoitaminen jatkuu edelleen. Pennut ovat saaneet sateisina päivinä seikkailla alakerrassa ja ne ovat alkaneet kantaa leluja mitä mahdollistaa jonkinlaisen noutotestaamisen. Leikeissä myös väijymisleikit ovat tulleet mukaan kuvioihin ja emoa komennetaan haukkumalla. Painot ovat pennuilla kolmen kilon molemmin puolin, suurin osa reilu 2,5 kiloa. Torstaina ajellaan autolla harjoituksen vuoksi ja laitetaan mikrosirut jolloin rekisteröinti etenee ja rekisterikirjat ehtivät varmasti ajoissa perille. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös Axilur matokuuri.

Pentuvarauksien osalta mustia uroksia on edelleen vapaana, jokainen heistä on omanalaisensa.

Vihreä- ja turkoosipantaiset pojat vapaana, vihreä voisi sopia passimetsästykseen koska pentu on tarkkaavainen ja rauhallinen mutta innostuu saalisleikeistä ja on fiksu ja ketterä, sympaattinen koira. Turkoosipantainen poika voisi sopia perhekoiraksi sen sosiaalisuuden ja vähäisen dominanssin takia, se vaikuttaa olevan tyytyväinen vähäisempäänkin toimintaan mutta vaatii toki peruskoulutusta.

Sininen poika on komea  ja hiukan dominatti, äärimmäisen ahne ja näennäisen rauhallinen, aktivoituu ruokaa havaitessaan ja ohittaa kaikki esteet ja häiriöt valonnopeudella päästäkseen aterialle. Viihtyy myös sylissä ja näyttää halinallelta isoine tassuineen. Musta poika on varattu, se on innokas kontaktiin, älykä superuimari ja komea - varaajalla optio myös siniseen ja asai ratkeaa ennen luovutusta.

Pennunostajiltamme vaadimme että kasvattimme käytetään pevisa- tarkqstukissa niiden täytettyä vuoden,sekä koulutetaan ja harratetaan rodunomaisia juttuja,uskaletaan johonkin testiin tai kokeeseen  joidenkin yksilöiden kohdalla MH- tai luonnetestikin voisi sopia mutta jos ahrrataa nouto ja metsästysdasoista taipparit on helppo käydä. mejä- tulokset ovat myös toivottuja. 

Pentupakettiimme kuuluu: 

Pennut maksavat 1200 ja niille tulee piilevät viat vakuutus Agriasta joka on voimassa yli 3 vuotta. Ne ovat ell tarkastettuja jne. mukaan tulee ruokinta-ohjeet, kirja noutojutuista, nettipaketti noutojen suhteen, 2 x pentudami 1x isompi dami, pilli, ruokaa jota syöneet, jonkinlainen hihna ja panta jolla pärjää ainakin kotiin asti sekä noutajahihna. fleecepeitto, punkkipihdit , reppu, kassi yms. snj; ja flattikerhon jäsenyys.

 

PENNUT%205-VIIKOA%2003609.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%2003614.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%20VIHR.%203811.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%20SIN.03750.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%2003869.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%2003705.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%2003707.jpg

PENNUT%205-VIIKKOA%2003585.jpg

PENNUT%205-VIIKOA%2003891.jpg