Omista kuulumisista mainittakoon tavanomaisten juoksuaikojen ja niihin liittyviin koulutustaukoihin lisäksi kennelyskä jota vastaan otettiin parantumisen ja parin viikon karanteenin jälkeen ylimääräinen rokote sekä injektiona että nenäversiona. Kun ei käy näyttelyissä, koulutuksissa ja kokeissa koko ajan ja asuu syrjemmällä niin koirilla ei ole luontaista vastustuskykyä ja olisi ikävää jos tulevan kesän leirit jäisivät väliin sairauden takia. Ollaan siis menossa sekä flatti- että Snj;n leireille. Sairastupa- asiat eivät tähän lopu, Hulda loukkasi jalkansa kun lähdettiin pimeällä lenkille ja vaikka oireita ei enää olekkaan tarkempaa tietoa saadaan kesäkuun Pevisa- tarkastusten yhteydessä. Nyt harjoitellaan odottelemista ja uimista, Huldan kanssa on tarkoitus tänä kesänä keskittyä Vepen alkeisiin, laji joka rasittaa niveliä vähemmän jokatapauksessa. Ollaan nyt  yritetty taippariasioissa  mahdollisuuksien mukaan lähteä vähän kauemmas harjoituksiin ihan uusiin porukoihin ja maastoihin, sekä Keski-Suomen että Haminan suuntaan. Viikonloppuna oltiin Kuopiossa jossa myös oma lapsi harjoitteli leirielämää kesää varten.

Tulosten osalta mainittakoon Jonnan ja Voden ( Metsänpeiton Voitto-Wirta) yllätystulokset Nomessa ja WT:ssä. Jonnan varsinainen nome-koira joutui yllättäen harmittomalle dopinglomalle ja Vode pääsi vaihtopenkiltä hommin, lopputuloksena nome B alo-2 ja wt avo2. MAHTAVAA- ihan liikutuin kyyneliin! Kiitos Jonna & Vode. Santran kanssa käytiin ryhmänäyttelyssä Pertunmaalla ja saatiin EH, tuomarin mielestä koira oli pieni vaikka omasta mielestä muut nartut olivat liian isoja. Mainittakoon että erikoisnäyttelyissä Santra on saanut kasvattaja-tuomarilta mainininnan täsmälleen oikean kokoinen....

Uusia lajeja kokeillaan myös ihan mielenvirkistykseksi ja nyt aloitettiin flyball- kurssi. Suosittelen aivojumpaksi vanhemmallekin pallohullulle kaverille. Nettikaupoista löytää vekottimen muutamalla kympillä!

Hyvää Keväänjatkoa- Jatketaan harjoituksia ja muistakaahan että vaikka Flattileirin ilmoittautuminen sulkeutui niin edelleen voi olla järjestäjään yhteydessä ja tulla vaikka päiväkävijäksi:

https://www.facebook.com/groups/440822046106379/

http://www.flatti.net/toiminta/kesaleiri-2016/

leirin yhteyshenkilö Tuija Manninen, email. [email protected],  p.040-7339118

kuopio.jpg

Kuvassa Hulda ja Santra Kuopiossa mökissä ennen nukkumaanmenoa.

Myöhästyneet onnittelut kaikille kasvateillemme :

1. Muusa- pennut 4- vuotta 28.2.

2.. Kalavelapennut 8- vuotta 1.3. 2016 <3 veteraalit tässä meidän Maikki:

puutarhassa%204.jpg

3. Jäänsärkijät  21.3  2- vuotta!

4. Lohikäärmeratsastajat 16.5  1- vuotta!

Ella- mummo joka täytti 10- vuotta 11.2 on edelleen reipas ja iloinen koira.Tässä testaamassa portaiden edustan uutta katetta.

puutarhassa%202.jpg