Kesäkuu meni pitkälti työn merkeissä, koirien kanssa ei juurikaan ehditty harrastaa mutta juhannuksena käytiin hakemassa Pohjois-Irlannista flattituontipentu Clann Na Banna Mountain View. Hakureissu oli varsin tapahtumarikas koska lomaa töistä oli vain 3 päivää. Paljon nähtiin ja koetiin, suuret kiitokset Irlannin suuntaan. Pentu on osoittautunut erittäin rohkeaksi ja reipasluonteiseksi, ui heti hienosti, innostuu leikkimisestä ja on tavattoman ahne ruualle eli helposti motivoitava toivon mukaan. Katsotaan mitä pojasta kasvaa. Onneksi yhteistyössä on mukana monia minua ttaitavampia ihmisiä, joilla on myös aikaa. Nyt oli vielä helppo tuoda kun Brittien rajat olivat auki EU:hun päin ja rabienvasta-ainetestausta ja siihen liittyvää pitkää odotusta ei ollut.

Heinäkuussa alotimme heti ensimmäisellä lomaviikolla Pimun eli Metsänpeiton Urho-taren kanssa mejäilyt- todella vähäisestä harjoittelusta huolimatta saimme ekasta startista AVO1 ja 46 pistettä- huippua! En olisi uskonut että menee niin hyvin. Seuraavalla viikolla starttasimme Flattien mejäleirikokeessa ja  saimme AVO2- tuli yksi hukka heti alkuun ja makaukset merkattiin huolimattomasti- hienoa sekin. Mejä on todellakin Pimun laji- katsotaan jos saadaan koepaikka vielä loppukesästä, toukokuussa ei saatu.

Olimme myös flattileirillä Santran ja Huldan ja Pumun sekä ihmislapsemme  kanssa ja kasvattimme Elsa eli Metsänpeiton Suloinen salama oli omistajansa Katjan kanssa myös mukana. Varsinkin Elsalla onnistui ihan kaikki hommat putkeen! Nyt olen lomalla ja koitan pitää hauskaa omien koirien kanssa- eli treenaillaan myös. ostin mm. oranssia aitaverkkoa sitä varten.

Tässä kuvassa olemme Game fair- tapahtumassa seuraamassa virallista noutajien alokasluokan koetta. Maasto oli aika avoin, mutta siihen oli usempaan kohtaan laitettu verkkoaitaa jonka yli koiran oli hypättävä.

IMG_4077.jpg

Tässä ensimmäistä kertaa metsässä Suomessa.

IMG_4180.jpg

Pohjois-Irlannissa oli isot annokset...

IMG_4093.jpg

..otettiin loput mukaan

IMG_4092.jpg

Maisemat olivat todella kauniita ja hyvin erilaisia ihan lyhenkin ajonmatkan jälkeen.

 

IMG_4091.jpg

Game-fairissa oli myös ruokatapahtuma...

IMG_4042%20%282%29.jpg

...tuoretta tavaraa.

IMG_4043.jpg

Koirien ja muiden eläinten lisäksi oli myös historiaa ja traditioita.

 

IMG_4088.jpg

Titanic- museossakin käytiin, olihan Titanic sentään tehty Belfastissa- selkeä näkökulma oli museolla.

IMG_4142.jpg