Pentujen rekisteröintitiedot ovat nyt valmiit ja laskua ja lähetystä odotellaan.Saimme sovittua ensi- viikon tiistaille asiankuuluvan eläinlääkärintarkastuksen,tänään aloitetaan jälleen rutiininomainen matokuuri jonka annamme samalla kaikille muillekin koirillemme. 

Pennut jaksavat nyt ulkoilla ja puuhata jo pidempiä aikoja pihassa ja puutarhassa ja ulosmeno tuvasta muutamine portaineen onnistuu omin avuin. Pennut kaivavat kuoppia ja  piiloutuvat puupinon  pressun alle marjapensaiden seassakin juostaan jo.Vieno- emo jatkaa pentujen opettamista, nyt on opettu sukanveto- ja hyppelyleikki. Saimi- setteri on ollut koko ajan pentujen lähellä mutta kuten tavallista pennut vain tarkastavat onko maitoa ja kun sitä ei luonnollisestikaan ole kiinnostus loppuu siihen.

Tänään kävimme taas rannassa ja autoajelulla.  Rannassa pennut tykkäävät kovasti liikkua ja autoon oli helppo nukahtaa pienen ponnistelun jälkeen. Vesi kiinnosti oma-alotteisesti ja kaikki uivat hyvin! 

Huomenna lisää kuvia ja noutotestausta jota tehtiin tänään raekuuron ja kaatosateen aikana sisällä.Vieraita käy edelleen ihan senkin takia erilaiset kokemukset ovat pennuile hyvästä,  kiitos Pirkolle tasapuolisesta kaikkien pentujen kanssa seurustelusta. 

Rantapolulla

IMG_6551.jpg

Vesirajaa kohti

IMG_6558.jpg

Tuolla on vettä

IMG_6564.jpg

Pääsiskö tästä?

IMG_6559.jpg

Vaiko tästä?

IMG_6556.jpg

Tästä pääsee...

IMG_6560.jpg

Keltainen ui

IMG_6571.jpg

Vihreä ui

IMG_6573.jpg

Pinkki ui

IMG_6566.jpg

Violetti ui

IMG_6570.jpg

Ylösmenoreitti löytyi

IMG_6572.jpg

Pieni märkä mutta reipas koira!

IMG_6574.jpg