Saima%20M%C3%B6k%C3%A4r%C3%A4%201.jpg

Tämän syksyn virallisista harrastetuloksista on huolehtinut Kerttu ja Vertti ( Clanna banna mountain view)

NOME_B:ssä 27.9.2020 Alo-2! Kiitos ja Onnea! Kertun sanoin kaikki mitä oli harjoiteltu meni hyvin!

vertti%20nome%2027.9.2020.jpg

MEJÄ AVO1   48 Uusikaupunki 3.9.2020 SOLLA VIRPI
MEJÄ AVO2   39 Uusikaupunki 27.8.2020 SAARIO TIMO

eli nyt kutsuu mejässä VOI- luokka !

Vertille syntyi nyt toiset pennut 13,9., tällä kertaa Majakkasaaren kenneliin, kolme urosta ja kolme narttua joissa myös ruskeita mustien lisäksi.

Metsänpeiton Britannic" Koda" starttasi nome- kokeissa- ekaa kertaa-12.9. Kajanissa- todella hyvin vaikka ei vielä tulosta! Tämä oli  iloinen yllätys <3 Tuomari Niko Hiltunen sanoi mm. " Hyvällä tyylillä ja mukavalla vauhdilla kokeessa työskennellyt koira, joka suorittaa erinomasesti paikallistamistehtävän ja suoriutuu hyvin myös maaohjauksessa. Riistankäsittelyongelma hakutehtävän yhteydessä keskeyttää kokeen." Näin tälläkertaa LÄMMIN KIITOS KUMARRUS JOENSUUN SUUNNALLE <3 

Leena ja Hugo ( Metsänpeiton Majestic)ovat myös olleet aktiivisia, Hugo on käynyt luonnetestissä ja taippareissa.Taipparit ei vielä menneet läpi mutta jos ensi- kesänä uudestaan kun palautus on kunnossa.

Hugo%20nou0.jpg

Kiitos aktiviisuudesta !

Vertin ja Huldan pentujen kanssa sovitaan pienryhmätreffejä ensi-kuulle ja marraskuussa mennään koirauimalaan. Oma pentu Saima on jo menossa pentukurssille ja Suomen sileäkarvaisten noutajien syystreffeille. Treeniapua on myös etsitty kaikille omalla paikkakunnalla ja osalle on jos apua löytynyt. On tärkeää että ei jää yksin vaan on kiva porukka jonka kanssa puuhaa.

Jotain mejänharjottelua Huldan ja Hugon osalle suunnitteilla ja sitten ihan näitä yhteislenkkejä joiden aikana voidaan tehdä mitä kukin haluaa.

Elsan ja Vertin pentusuunnitelma on nyt julkaistu kotisivuillamme ja se on rotujärjestön hyväksymä.Toivomme kevätpentuja. https://metsanpeiton.wixsite.com/metsanpeitonkennel/pentuja

Saima%20M%C3%B6k%C3%A4r%C3%A42.jpg